بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در سال 2022

[wpbread]
بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی

برنامه‌نویس‌ها از کاربران حرفه‌ای لپ‌تاپ هستند که به قدرت و سرعت دستگاه خود، اهمیت زیادی می‌دهند. بدیهی است که برنامه‌نویسی هسته اصلی تمام فناوری‌های امروزی است و اگر می‌خواهید به‌شکلی موثر و با کمترین دردسر ممکن کدنویسی کنید، باید سراغ لپ‌تاپ مناسب این کار بروید. بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی(Programming) و کدنویسی(Coding) باید ویژگی‌های مشخصی داشته‌باشد که در ادامه به آن‌ها می‌پردازیم.

هنگام خرید لپ تاپ، باید دستگاهی را انتخاب کنیم که نیازهای ما را برآورده کند و در زمینه‌هایی که ما نیاز داریم، قدرتمند باشد. در برنامه‌نویسی، ما نیاز به قدرت چندانی نداریم؛ بلکه فاکتورهای دیگری را باید مدنظر داشته‌باشیم. البته، قبل از انتخاب لپ‌تاپ موردنظر خود برای برنامه‌نویسی، به‌این مسئله توجه داشته‌باشید که بیشتر در چه زمینه‌هایی کدینگ انجام می‌دهید. مثلا کاربرانی که بازی طراحی می‌کنند، نیاز به کارت گرافیک قوی‌تری دارند.

ویژگی‌های بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی و کدینگ کدامند؟


در تنوع بی‌نظیر مدل‌های لپ تاپ در برندهای مختلف، برای هر کاربری خاصی یک مدل کاملا مناسب پیدا می‌شود. طراحان با ترکیب خاص قطعات داخلی لپ تاپ، تلاش بر طراحی دستگاه‌هایی دارند که هرچه بهتر، نیازهای کاربرانشان را برآورده کنند. لپ‌تاپ‌های مناسب برنامه‌نویسی در سال 2022 هم ویژگی‌های خاصی برای ارائه عملکرد قوی دارند.

پردازنده مرکزی CPU

برای پردازش کدها و دیتا، نیاز به پردازنده مرکزی قوی بسیار احساس می‌شود. لپ‌تاپ‌های مناسب برای کدنویسی از بهترین پردازنده‌های بازار استفاده می‌کنند. پردازنده‌های نسل یازدهم و دوازدهم اینتل و یا پردازنده‌های جدید AMD، از محبوب‌ترین‌ها هستند. هنگام انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی، به پردازنده مرکزی دستگاه توجه ویژه‌ای داشته‌باشید.

کارت گرافیک GPU

به‌طور معمول کارت گرافیک اصلا برای برنامه‌نویسی اهمیت خاصی ندارد. اما اگر قصد دارید برای اجرای بازی برنامه‌نویسی کنید، نیاز به کارت گرافیک خوب هم دارید. در غیر این صورت، اهمیت چندانی به کارت گرافیک سیستم خود ندهید.

حافظه داخلی و رم

در کدینگ، ما نیاز به سرعت کافی برای اجرای کدها داریم. پس چه بهتر که با حافظه داخلی مدل SSD سرعت بیشتری به فرآیند پردازش لپ تاپ خود ببخشیم. هاردهای HDD بیشتر جنبه ذخیره‌سازی دارند و در برابر مدل‌های SSD، واقعا حرفی برای گفتن ندارند.

لپ‌تاپ یک دستگاه Multi Task می‌باشد؛ یعنی چندین کار را همزمان پشتیبانی می‌کند. این حرکت، یعنی باز و اجرا کردن همزمان چند برنامه، بستگی به رم دستگاه دارد و هرچقدر رم لپ تاپ بالاتر باشد، بهتر و سریع‌تر این کار را انجام می‌دهد. پس اصلا سراغ لپ‌تاپ‌هایی با رم کمتر از 8 گیگابایت نروید.

باتری

یکی از علل انتخاب لپ‌تاپ توسط برنامه‌نویس‌ها، قابلیت جابجایی و حمل آسان است؛ آن‌ها می‌توانند در هرجایی و هرزمانی با لپ‌تاپ خود کار کنند. اما، اگر طول عمر باتری لپ تاپ مناسب نباشد، چه‌فرقی با کامپیوترهای خانگی دارد؟ هنگام انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی، به ظرفیت باتری لپ تاپ حتما دقت داشته‌باشید؛ لپ‌تاپ باید ترجیحا یک روز کاری شما را همراهی کند.

کیبورد لپ تاپ برنامه نویسی

کیبورد لپ تاپ برنامه نویسی

کیبورد

لپ‌تاپ برنامه نویسی هم درست مثل لپ تاپ گیمینگ، باید کیبورد محکم و کاملا استانداردی داشته باشد؛ برنامه‌نویس‌ها مدت زمان زیادی را صرف تایپ کردن کدها می‌کنند و این قسمت از لپ‌تاپ، برای آن‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است.

صفحه‌نمایش

صفحه‌نمایش لپ‌تاپ برای برنامه‌نویس‌ها از اهمیت زیادی برخوردار است. چراکه مدت زمان زیادی مشغول کار با لپ‌تاپ و خیره شدن به صفحه‌نمایش خود هستند. همچنین اندازه صفحه‌نمایش باید به گونه‌ای باشد که کدها در آن به‌راحتی قابل خواندن باشند و چشم از خیره شدن به آن برای زمان طولانی خیلی خسته نشود. ترجیحا رزولوشن صفحه FHD یا 4K باشد. سعی کنید سراغ نمایشگرهای مات بروید که نور را منعکس نکنند و باعث آزردگی چشم‌های شما نشوند.

صفحه نمایش لپ تاپ برنامه نویسی

صفحه نمایش لپ تاپ برنامه نویسی

بهترین لپ تاپ برنامه نویسی و کدینگ


بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی: HP Spectre x360 (2021)

این لپ‌تاپ برند اچ پی، با برطرف کردن ایراد‌های طراحی گذشته، این بار پرقدرت به میدان رقابت با برترین‌ها برگشته‌است و با موفقیت، رقبا را پشت سر گذاشته‌است. برتری Spectre x360 در قسمت پردازنده مرکزی کاملا مشهود است؛ این لپ‌تاپ با دو پردازنده core i5 و core i7 اینتل نسل یازدهم عرضه می‌شود و برای رم هم، دو گزینه 8 گیگابایتی و 16 گیگابایتی درنظر گرفته شده‌است. این ترکیب از رم و CPU برای هر برنامه‌نویسی ایده‌آل است.

طراحی ظاهری اچ پی در مدل Spectre x360 بی‌نظیر است و حس مدرن بودن و ظرافت را القا می‌کند؛ از طرف دیگر، استحکام این دستگاه از نظر قطعات بسیاری بالاست. صفحه‌نمایش این لپ‌تاپ، 13.3 اینچی FHD و AMOLED است که برای برنامه‌نویسی بسیار مناسب است. حافظه داخلی 256 گیگابایتی و 2 ترابایتی SSD هم برای این لپ‌تاپ موجود است. با یک باتری قوی که ظرفیت و طول عمر بسیاربالایی دارد (12 ساعت)، این ترکیب تکمیل می‌شود. ورژن 2022 این لپ‌تاپ هم موجود است اما، همچنان ورژن 2021 برتری نسبی دارد.

پرقدرت اما گران‌قیمت: Lenovo ThinkPad X1 Extreme Laptop

اگر محدودیت خاصی در زمینه انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی در بحث بودجه ندارید، بی‌شک باید سراغ Lenovo ThinkPad X1 Extreme بروید. این مدل یکی از بهترین لپ‌تاپ‌های برند لنوو است و حرف‌های زیادی برای گفتن دارد. این لپ‌تاپ با پردازنده مرکزی تا نسل هشتم intel core i7 عرضه می‌شود و تا سقف 64 گیگابایت رم را پشتیبانی می‌کند. گرافیک دستگاه Nvidia GeForce GTX 1050Ti است که برای طراحی و اجرای بازی هم کاملا پرقدرت عمل می‌کند.

حافظه داخلی تا 1 ترابایت SSD هم موجود است و صفحه‌نمایش آن در دو مدل 15.6 اینچی FHD و 15.6 4K UHD HDR عرضه می‌شود. واضح است که برند لنوو تا چه‌حد امکان شخصی‌سازی را برای کاربران فراهم آورده‌است و قیمت دستگاه هم، به‌نسبت کیفیت و قدرت آن، بی‌علت نیست. این حجم از قدرت و البته قیمت، برای برنامه‌نویسی واقعا زیاد است و ضروری نیست؛ هرچند گذشتن از این غول لنوو کار آسانی نیست.

لپ تاپ برنامه نویسی

لپ تاپ برنامه نویسی

خوش‌قیمت‌ترین مک بوک پرو اپل برای برنامه‌نویسی: MacBook Pro 13-inch (M2,2022)

اگرچه اپل ضعف خود را در به‌روزرسانی طراحی ثابت کرده‌است، تلاش این برند برای ایجاد تغییراتی جهت مقرون‌به‌صرفه کردن MacBook Pro 13-inch (M2,2022) غیرقابل انکار است. طبق بررسی‌های انجام‌شده، تراشه M2، برگه برنده اپل برای ارائه عملکرد و عمر باتری بهتر، نسبت به مدل‌های قبلی مثل مدل M1، عملکرد بهتری در تست پردازنده‌های تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای نشان داده‌است.

همانطور که متذکر شدیم، پردازنده مرکزی این لپ‌تاپ، مدل M2 است و با کارت گرافیک Integrated ترکیب قدرتمندی را به عنوان بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی ایجاد می‌کند. رم این دستگاه در دو مدل 8 گیگابایتی و 24 گیگابایتی موجود است و حافظه داخلی آن، بین 256 گیگابایت و 2 ترابایت از مدل SSD متغیر است. صفحه‌نمایش آن هم 13 اینچی است و از تکنولوژی P3 و True Tone بهره برده‌است. قدرت این لپ‌تاپ زیاد و طول عمر باتری آن، عالی است؛ با سروصدای بسیار کمی که دارد، باعث برهم‌خوردن تمرکز برنامه‌نویس‌ها هم نمی‌شوند. البته هنوز هم تعداد پورت‌های کم این دستگاه، سبب انتقاد‌هایی از آن می‎‌شوند.

بسیاری از برنامه‌نویس‌های تازه‌کار، قصد ندارند مبالغ هنگفتی برای خرید لپ‌تاپ‌های بسیار قدرتمند بپردازند. چراکه به این حجم از قدرت نیازی ندارند. در میان بهترین لپ تاپ های میان رده هم، لپ‌تاپ‌های بسیار مناسبی برای برنامه‌نویسی پیدا می‌شوند که قیمت پایین‌تری هم دارند. این لپ‌تاپ‌ها کیفیت بسیار خوبی در طراحی و قطعات داخلی داشته و کاملا جوابگوی نیازهای کاربران هستند.

برای انتخاب بهترین لپ تاپ برای برنامه نویسی که با معیارها و بودجه‌ شما تناسب داشته‌باشد، باید از متخصصان این حوزه کمک بگیرید. شرکت ساختار دیجیتال با سابقه طولانی در عرضه انواع قطعات داخلی لپ تاپ، کامپیوتر و لوازم جانبی، یکی از مجرب‌ترین تیم‌های مشاوره، متشکل از بهترین متخصصین را برای مشاوره به شما عزیزان، در اختیار دارد و امکان دسترسی به خدمات حضوری و غیرحضوری را فراهم آورده‌است. برای مشاوره کامل و تخصصی و نیز، خرید محصولات اورجینال و باکیفیت، با ما در ارتباط باشید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره قبل از خرید

مشاوره قبل از خرید