عوامل مهم در قیمت باتری لپ تاپ

[wpbread]
عوامل مهم در قیمت باتری لپ تاپ

هزینه تعویض باتری لپ تاپ چقدر است؟

با طولانی‌تر شدن زمان استفاده از لپ‌تاپ، فرسودگی باتری امری عادی است. بهترین راه حل برای مشکل باتری‌های فرسوده یا آسیب‌دیده و همچنین افزایش طول عمر لپ‌تاپ، تعویض باتری با یک باتری جدید است.

اما شاید در حال حاضر این سوال ذهن شما را مشغول کرده باشد که هزینه تقریبی تعویض باتری لپ‌تاپ چقدر است؟ به خواندن این مقاله ادامه دهید تا به شما در درک هزینه تعویض باتری لپ‌تاپ کمک کنیم.

هزینه تعویض باتری لپ تاپ چقدر است؟

۱. هزینه متوسط تعویض باتری لپ‌تاپ چقدر است؟

به طور کلی، میانگین هزینه تعویض باتری لپ‌تاپ در ساختار دیجیتال از 100 تا 150 هزار تومان متغیر است. البته باتوجه به داخلی و خارجی بودن باتری لپ تاپ، حق‌الزحمه متخصص و …، هزینه تعویض باتری برای لپ‌تاپ‌های مختلف متفاوت است. برای باتری‌های داخلی، به این دلیل که نیاز می‌شود برای تعویض باتری، دستگاه باز شود تا بتوان باتری جدید را جایگزین باتری قدیمی کرد.

بنابراین هزینه باز و بسته شدن دستگاه که حدودا مبلغی معادل 200 هزار تومان است به آن نیز اضافه می‌شود. در باتری‌های داخلی، چون باتری با دیگر قطعات لپ تاپ در ارتباط است، بنابراین دقت و حساسیت بالا هنگام تعویض باتری‌های داخلی بسیار مهم است. برای انجام این کار به مرکزی مراجعه کنید که تبحر کافی در این زمینه داشته باشد تا از بروز آسیب‌های احتمالی به لپ تاپ و قطعات آن جلوگیری شود.

2. چه عواملی بر قیمت باتری لپ تاپ تأثیر می‌گذارد؟

  • نوع باتری:

باتری‌های لپ‌تاپ را می‌توان به انواع مختلفی تقسیم کرد. باتری‌ها چون از نظر فناوری‌ و کیفیت ساخت باهم متفاوت هستند، قیمت و هزینه‌های متفاوتی نیز دارند. به عنوان مثال، باتری‌های لیتیومی از نظر ترکیب شیمیایی، عملکرد و ایمنی ممکن است بهتر از باتری‌های نیکل-کادمیوم باشند، بنابراین قیمت آن‌ها به طور طبیعی بالاتر خواهد بود. که باتری‌های لیتیومی خود به دو دسته لیتیوم پلیمر و لیتیوم یون تقسیم می‌شوند که پلیمری‌ها در باتری‌های داخلی استفاده می‌گردند و باز قیمت بیشتری نسبت به یونی‌ها دارند. 

  • کیفیت سلول باتری:

هر باتری‌ متشکل از سلول‌هایی است که وظیفه ذخیره انرژی را بر عهده دارند، اما کیفیت ساخت این سلول‌ها در مدت زمان نگهداری انرژی اهمیت دارد. در باتری‌های کپی معمولا از سلول‌های باکیفیت متوسط و از سازندگان متفرقه استفاده می‌شود، و این امر در مدت زمان شارژدهی یک باتری و همچنین قیمت آن اثرگذار است. بنابراین یکی از دلایل قیمت بالاتر باتری‌های اورجینال، استفاده از سلول‌های باکیفیت بالاتر است که شرکت ساختار دیجیتال، معمولا سلول‌های باتری‌های خود را از شرکت‌هایی چون پاناسونیک، سامسونگ و ال جی تهیه می‌کند.

  • برند:

برندهای مختلف لپ‌تاپ، استراتژی‌های بازاریابی و مشخصات محصول متفاوتی دارند. در نتیجه، قیمت باتری لپ تاپ هم با توجه به برند آن فرق می‌کند. به عنوان مثال در باتری‌های اپل، به دلیل کیفیت ساخت و خاص بودن باتری‌های این برند، معمولا قیمت بالاتری نسبت به سایر برندها دارند.

تعداد سلول‌های داخل باتری‌های لپ‌تاپ با توجه به مدلشان متفاوت است. هرچه تعداد سلول‌ها بیشتر باشد، ظرفیت باتری بالاتر می‌رود و مدت زمان نگهداری شارژ آن طولانی‌تر می‌شود. البته این به معنی هزینه‌ی بیشتر هم هست.

سلول های باتری لپ تاپ

  • محل خرید:

اگر بتوانید یک تولیدکننده‌ی معتبر پیدا کنید، می‌توانید باتری مناسب را با قیمت نسبتا ارزان‌تری از آن‌ها بخرید. اما گاهی اوقات باید هزینه‌های حمل و نقل را هم در نظر بگیرید، چون ممکن است سازنده در کشور دیگری باشد و ارسال باتری باعث افزایش هزینه‌های شما شود.

  • وضعیت باتری:

بدون شک یک باتری کاملا نو گران‌تر از یک باتری تعمیرشده یا دست دوم است. با این حال، انتخاب باتری‌های تعمیرشده یا قدیمی توصیه نمی‌شود، چون عمر مفید و ایمنی آن‌ها به خوبی باتری‌های نو نیست. برای صرفه‌جویی در هزینه، ارزشش را ندارد که تجربه‌ی بهتر استفاده از یک باتری نو را از دست بدهید.

3. چگونه در هزینه تعویض باتری لپ‌تاپ صرفه‌جویی کنیم؟

باتری را خودتان تعویض کنید:

در صورتی که در تعویض باتری لپ تاپ مهارت دارید و به خصوص در مورد باتری‌های داخلی اطمینان دارید که به باتری و سایر قطعات لپ تاپ آسیبی وارد نمی‌شود، می‌توانید خودتان برای تعویض باتری لپ تاپ اقدام کنید و در هزینه‌ی تعویض آن صرفه‌جویی کنید.

همچنین در اینترنت ویدیوهای زیادی در مورد نحوه‌ تعویض باتری لپ‌تاپ وجود دارد و می‌توانید با دنبال کردن دستورالعمل‌های مرحله به مرحله‌ی این ویدیوها، باتری را خودتان تعویض کنید.

تعویض باتری لپ تاپ

4. نشانه‌های تعویض باتری لپ‌تاپ:

  • شارژ نشدن:

وقتی لپ‌تاپ به برق متصل است، اما همچنان شارژ نمی‌شود، ممکن است باطری آن مشکل داشته باشد. البته قبل از هر اقدامی، مطمئن شوید که مشکل از آداپتور یا کانکتورهای برق نباشد.

  • داغ شدن بیش از حد لپ تاپ:

اگر لپ‌تاپ شما در استفاده‌ی معمولی به راحتی داغ می‌شود، باید بیشتر مراقب باشید، چون ممکن است باتری لپ تاپ شما فرسوده شده باشد. البته داغ شدن دستگاه می‌تواند به خاطر کندی پردازنده یا مسدود شدن فن‌های لپ‌تاپ هم باشد و نباید فقط ایراد را از باتری دانست.

  • کاهش زمان نگهداری شارژ توسط باتری یا خاموش شدن ناگهانی لپ تاپ:

ضعیف شدن عمر باتری باعث کم شدن مدت زمان روشن ماندن دستگاه و یا خاموشی ناگهانی آن می‌شود که به طور جدی روی تجربه‌ی کاربری شما تاثیر می‌گذارد. بنابراین، وقتی لپ‌تاپ شما با مشکلات بالا روبرو شد، بهتر است به فکر تعویض باتری با یک باتری نو باشید.

  • هشدار تعویض باتری:

وقتی عمر باتری لپ‌تاپ به انتها می‌رسد، سیستم‌ عامل‌های ویندوز و مک اخطاری مبنی بر ضعیف شدن باتری نمایش می‌دهند. این به این معنی است که برای عملکرد درست لپ‌تاپ، باید باتری را با یک باتری نو تعویض کنید.

جهت آشنایی بیشتر با نشانه‌های تعویض باتری لپ تاپ می‌توانید مقاله نشانه های خرابی باتری لپ تاپ را نیز مطالعه نمایید.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره قبل از خرید

مشاوره قبل از خرید