دلیل بوق زدن لپ تاپ و راه حل متوقف کردن آن

1 دقیقه زمان برای مطالعه
دلیل بوق زدن لپ تاپ
خرید باتری لپ تاپ اورجینال از ساختار دیجیتال به صورت اینترنتی با قیمتهای باور نکردنی و ارسال رایگان، از فروشگاه اینترنتی ما میتوانید انواع برندها را خریداری کنید. باتری لپ تاپ ایسوس، باتری لپ تاپ اچ پی و دیگر برندهای را از ما بخواهید. ما در فروشگاه اینترنتی خود منتظر شما هستیم.

سازندگان لوازم الکترونیکی با نصب قطعاتی در مادربرد لپ‌تاپ‌ها این قابلیت را ایجاد می‌کنند تا دستگاه‌های ما با ایجاد صدای بوق با ما ارتباط برقرار کنند. بوق زدن لپ تاپ اغلب نشانگر درستی کارکرد دستگاه است. در برخی از مواقع اما این صداها می‌توانند نشانگر مشکلات جدی در کامپیوتر ما باشند. این صداهای بوق مانند معمولا به شکل بیب به گوش ما می‌رسند. هرچند ممکن است دلیل بوق زدن لپ تاپ، مشکلات جدی داخلی باشد که می‌خواهد به ما اطلاع دهد. اما این سوال وجود دارد که این صداها چه معنی دارند؟ و چگونه می‌توانیم آنها را برطرف کنیم؟

علت بوق زدن لپ تاپ چیست؟


بوق زدن لپ تاپ اغلب نشان از مشکلات سخت‌افزاری است و نه نرم‌افزاری. بوق‌ها را می‌توان به عنوان کد در نظر گرفت. تعداد مختلف بوق، به مشکل متفاوتی اشاره دارد.

معنای صدای بوق لپ تاپ، بسته به شرکت تولیدکننده‌ی لپ‌تاپ ممکن است تغییر کند. می‌توان گفت که هر شرکت برای کدگذاری در این زمینه، زبان تخصصی خود را دارد. برای درک دلیل بوق زدن لپ تاپ لازم است شما بایوس یا همان سامانه ورودی خروجی پایه را بشناسید و بر اساس آن در وبسایت شرکت تولیدکننده به دنبال معنای این صداها بگردید. توالی این صداها نیز در شرکت‌های مختلف، نشانگر مشکلات متفاوت است.

اگر تصور می‌کنید که اطلاعات لازم در این زمینه را ندارید و ممکن است دستگاه خود را دچار مشکلات جانبی دیگری بکنید، بهتر است لپ‌تاپ خود را به دست متخصصان بسپارید. در ساختار دیجیتال همکاران ما به صورت تمام‌وقت آماده‌ی ارائه‌ی خدمات به مشتریان عزیز می‌باشند. پس بدون اتلاف وقت و ترس از خراب شدن لپ تاپ، به ما اعتماد کنید و دستگاه خود را صحیح و سالم پس بگیرید.

صدای بوق لپ تاپ از چیست؟

چگونه بفهمیم صدای بوق زدن لپ تاپ به چه معناست؟


لپ‌تاپ‌های ما از قابلیتی به نام power-on self-test برخوردار هستند که این امکان را به آنها می‌دهد تا در هنگام روشن شدن، از صحت اتصال و عملکرد قسمت‌های مختلف دستگاه اطمینان حاصل کنند. این قابلیت تمامی اتصال‌ها و عملکردهای دستگاه را می‌آزماید. دستگاه در صورتی پروسه‌ی روشن شدن را تکمیل می‌کند که تمامی این آزمایش‌ها را پشت سر بگذارد.

مشکلات سخت‌افزاری و صداهای لپ تاپ

از برخی لپ‌تاپ‌ها و کامپیوترها زمانی که قصد دارند به صاحب دستگاه اعلام کنند که هیچ مشکلی وجود نداشته، تک بوقی می‌شنوید. اما اگر در این پروسه، دستگاه متوجه مشکلی در سخت‌افزارش شود؛ این مشکل را از طریق بوق‌های متوالی به اطلاع صاحبش می‌رساند.

ایجاد چنین صداهایی از لپ تاپ، نشان از مشکلات سخت‌افزاری است. زمانی که لپ‌تاپ قادر نباشد مشکلات سخت‌افزاری را بر روی صفحه نمایش دهد، از طریق بوق به صاحب خود اطلاع‌رسانی می‌کند که مشکلی وجود دارد و باید به آن رسیدگی شود.

معمولا لپ‌تاپ هنگامی که مشکلی در رم، CPU و یا مادربرد داشته باشد، صدای بوق تولید می‌کند. هر شرکت، توالی متفاوتی از صدای بوق را برای نشان دادن مشکلات متفاوت انتخاب می‌کند. به علاوه، لازم است بدانید برخی از این تولیدکنندگان توالی‌های متفاوتی را برای مشکلات مشابه در لپ‌تاپ و یا کامپیوترهای رومیزی انتخاب می‌کنند. اگر از بایوس شرکت تولیدکننده‌ی لپ‌تاپمان اطلاع داشته باشیم، می‌توانیم دلیل بوق زدن لپ تاپ را بفهمیم.

اما ممکن است ندانید که کدام شرکت تولیدکننده لپ‌تاپ شماست و در پاره‌ای از مواقع لپ‌تاپ امکان دسترسی شما به بایوس را ندهد. در این شرایط بهترین راه‌حل مراجعه به یک متخصص مشکلات سخت‌افزاری است. در ساختار دیجیتال همکاران ما با سابقه کار طولانی‌مدت در زمینه‌ی سخت‌افزاری به کمک شما می‌آیند. بنابراین اگر همچنان نتوانسته‌اید علت بوق زدن لپ تاپ خود را پیدا کنید و به یک متخصص در این زمینه دسترسی ندارید، ما به شما در پیدا کردن بایوس کمک می‌کنیم. برای پیدا کردن نام شرکت تولیدکننده باید پشت لپ‌تاپ خود را به کمک پیچ‌گوشتی باز کنید و به تراشه بایوسی که بر روی مادربرد لپ‌تاپتان نصب شده‌است، دسترسی پیدا کنید.

بیشتر بخوانید:  علت شوک الکتریکی در بدنه‌ لپ تاپ hp چیست؟
بوق زدن لپ تاپ به چه معناست؟

بوق زدن لپ تاپ به چه معناست؟

بررسی منشا علت اصلی صدای بوق لپ تاپ


همانطور که پیش از این اشاره کردیم، علت بوق زدن لپ تاپ مشکلاتی است که به قطعات داخلی لپ تاپ و سخت‌افزارهای آن ربط دارد. برای متوقف کردن صدای بوق لپ تاپ لازم است ابتدا مشکل و منشا این صدا را بیابیم و سپس در راستای رفع آن اقدام کنیم. اما پیش از اقدامات جدی همچون تعویض قطعات داخلی لپ تاپ، ابتدا باید راه حل های کلی را در نظر بگیرید. امکان دارد بدون نیاز به تعویض قطعات داخلی، مشکل دستگاه شما حل شود. در ادامه به بررسی تعدادی از این راه‌حل‌ها می‌پردازیم.

Restart کردن لپ تاپ

با اینکه پیش از این گفتیم که بوق ممتد در لپ تاپ نشانگر مشکلات سخت‌افزاری است، اما ممکن است که با Restart کردن دستگاه این عیب به صورت موقت برطرف شود. گاها لپ‌تاپ ما به اشتباه متوجه مشکلی در سیستم خود می‌شود و از طریق صدای بوق به صاحب خود اخطار می‌دهد. در این صورت با یک Restart ساده ممکن است این ایراد برطرف گردد.

خرابی شارژر و باتری لپ تاپ

در صورتی که با وجود Restart کردن، بوق زدن لپ تاپ هنوز هم ادامه داشت؛ باید بدانید که دستگاه شما دچار مشکل جدی شده و نیاز به رسیدگی دارد. زمانی که دستگاه شروع به بوق زدن می‌کند احتمال اینکه بتوانید از روی دسکتاپ و منوی استارت دستگاه را ریستارت کنید بسیار کم است. برای خاموش کردن لپ تاپ لازم است دکمه پاور را تا زمان خاموش شدن دستگاه فشار دهید. شارژر را از لپ تاپ جدا کنید و باتری لپ تاپ را در صورت امکان در بیاورید. به یاد داشته باشید که تمامی دستگاه‌های متصل به لپ تاپ و هرگونه USB متصل را جدا کنید.

بعد از انجام تمامی این مراحل و جداسازی تمامی لوازم جانبی، باتری را سر جای خود بگذارید و دوباره لپ تاپ را روشن کنید. برای یافتن علت صدای بوق لپ تاپ به شما پیشنهاد می‌کنیم که در صورت امکان یک بار لپ تاپ را بدون باتری و از طریق شارژر متصل به برق روشن کنید. شاید علت باتری یا شارژر آن باشد. زیرا همه ما می‌دانیم که باتری لپ تاپ و شارژر لپ تاپ از قطعات اصلی و حیاتی یک کامپیوتر هستند. وجود هر مشکلی در هر یک از این دو می‌تواند منجر به مشکلات جدی در دستگاه شما شود. خراب شدن باتری لپ تاپ ممکن است باعث شکل گرفتن عیوبی در قسمت‌های دیگر لپ تاپ نیز شود. در نتیجه شاهد بوق زدن لپ تاپ خواهیم بود.

اگر علت بوق لپ تاپ شما، باتری آن است، بهتر است هرچه سریع‌تر به فکر تعویض آن باشید. ساختار دیجیتال ارائه دهنده انواع باطری‌های سلولی و پلیمری اورجینال از شرکت‌های ال جی، پاناسونیک، و سامسونگ است. این باتری‌ها همگی شامل گواهی اصالت کالا بوده و همراه با گارانتی به مشتریان گرامی تقدیم می‌شود. علاوه بر این در صورت هرگونه بروز مشکل، تعویض باتری بدون دریافت هزینه انجام می‌گردد.

گاهی بوق زدن لپ تاپ شما هنگامی که بدون باتری و تنها با شارژر با آن کار می‌کنید، متوقف می‌شود؛ در این صورت زمان تعویض باتری لپ تاپ تان فرا رسیده است. لازم است بدانید که باتری خراب شاید به خودی خود باعث مشکل نشود، اما ادامه‌ی استفاده از آن به ضرر لپ تاپ شماست. باتری که عمر آن تمام شده باشد باعث کوتاه‌تر شدن عمر لپ تاپ شما و آسیب به قطعات داخلی لپ تاپ می‌شود و از نظر سخت‌افزاری آن را تحت تاثیر قرار می‌دهد.

دستگاه‌های اضافی متصل، عامل بوق زدن لپ تاپ

دستگاه‌هایی که اغلب به لپ تاپ شما متصل هستند ممکن است دلیل بوق زدن لپ تاپ شما باشند. لوازم جانبی همچون هارد اکسترنال، پرینتر و یا دیگر لوازم جانبی لپ تاپ ممکن است به دلیل وجود نقصی، باعث به وجود آمدن این صدا شوند. برای مطمئن شدن از منشا این صدا، لازم است این دستگاه‌ها را تک تک به لپ‌تاپ متصل کنید و هر بار لپ‌تاپ‌تان را Restart کنید. اگر با وصل شدن هر دستگاه به کامپیوتر، صدای بوق ادامه داشت، مشکل از آن دستگاه است.

قطعی اتصالات لپ تاپ

لپ‌تاپ‌های ما به دلیل سبک بودن این امکان را به ما می‌دهند که دائما آنها را جا‌به‌جا کنیم. این جابجایی‌ها ممکن است باعث شل شدن اتصالات لپ تاپ شوند. قطعات متصل‌کننده‌ی لپ تاپ برای پایین آمدن وزن لپ تاپ اغلب از متریال‌های سبک، اما محکمی ساخته می‌شوند. حمل لپ‌تاپ به طور دائم در درازمدت ممکن است باعث شل شدن این اتصالات گردد. اتصالاتی که ممکن است شل شوند شامل اتصالات خارجی مانند سوکت شارژر یا سوکت USB یا اتصالات داخلی است.

بیشتر بخوانید:  بهترین قیمت باتری لپ تاپ فوجیتسو را از ما بخواهید

برای یافتن علت بوق زدن لپ تاپ خود بهتر است از بررسی سلامت اتصالات خارجی شروع کنید. اگر تمامی این اتصالات سر جای خود بودند و تغییری نکرده بودند، ممکن است یکی از اتصالات داخل دستگاه دچار مشکل شده باشد. بهتر است برای باز کردن لپ تاپ و بررسی سلامت قطعات اتصال آن از متخصصان این زمینه کمک بگیرید. اما اگر امکان مراجعه به افراد حرفه‌ای را ندارید، با سرچ کردن در یوتیوب می‌توانید لپ تاپ خود را به راحتی باز کنید. از جمله قطعات داخلی که باید در این مورد بررسی کنید رم، CPU و هارد است. این قطعات کابل‌هایی متصل به خود دارند که با بررسی آنها می‌توانید از برقراری ارتباط آنها با قطعه اطمینان حاصل فرمایید.

داغ شدن لپ تاپ

داغ شدن لپ تاپ بیشتر از تصور شما می‌تواند منجر به بروز مشکلاتی در دستگاه شما شود. مخاطبین پروپاقرص ساختار دیجیتال حتما می‌دانند که ما تا چه اندازه در مقالات مختلف در رابطه باپیامدهایی که داغ شدن لپ تاپ با خود به همراه دارد، صحبت کرده‌ایم. تنها یکی از همین پیامدها می‌تواند دلیل بوق زدن لپ تاپ شما شود.

یکی دیگر از مشکلاتی که ممکن است باعث داغ شدن لپ تاپ و در نتیجه بوق زدن آن شود، اشکال در کارکرد سیستم خنک‌کننده‌ی دستگاه است. لازم است حتما از سلامت کارکرد فن لپ تاپ اطمینان حاصل فرمایید. استفاده نادرست از لپ تاپ و قرار دادن آن بر سطحی که اجازه نفس کشیدن به آن نمی‌دهد، می‌تواند باعث به وجود آمدن این قبیل مشکلات شود.

از بررسی فن‌ها و خنک‌کننده‌های دستگاه شروع کنید و سلامت کارکرد آنها اطمینان حاصل کنید. همانطور که پیش از این ذکر کردیم، باید از اتصالات این بخش از لپ تاپ نیز مطمئن شوید. در برخی از مواقع قرار دادن لپ تاپ بر روی سطوحی که پرز دارند، مانند پتو و یا موکت، باعث پرز گرفتن فن لپ تاپ می‌شود. بعد از باز کردن لپ تاپ می‌توانید پره‌های فن را تمیز کنید. دریچه‌هایی که در زیر لپ‌تاپ قرار دارد نیز ممکن است مسدود شوند و در این شرایط فن به درستی نمی‌تواند به خنک کردن دستگاه کمک کند. این قسمت نیز باید تمیز شود.

قطعات سخت‌افزاری نو

اگر بوق زدن لپ تاپ شما بعد از نصب قطعه‌ی سخت‌افزاری جدیدی بر روی دستگاه شروع شده، ممکن است همان قطعه منشا مشکلات باشد. برای اطمینان خاطر این قطعه را از دستگاه خود جدا کنید. اگر به محض جدا شدن قطعه، صدای بوق هم قطع شد، بدانید که مشکل از همین قطعه نشات می‌گیرد. البته این احتمال را هم نباید نادیده گرفت که شاید مشکل از قطعه نباشد، بلکه این قطعه جدید با دیگر قطعات داخلی دستگاه شما یا با کل دستگاه شما سازگاری ندارد.

نصب قطعات سخت افزاری جدید بعضا باعث بروز مشکل می‌شوند.

کارت گرافیک

یک کارت گرافیک خراب نیز می‌تواند باعث به وجود آمدن مشکلات متعددی در لپ تاپ شما شود. این مشکلات در نهایت به بوق زدن لپ تاپ شما ختم می‌شوند. اگر مشکلی در کارت گرافیک وجود داشته باشد باعث به وجود آمدن عیوبی در مادربرد دستگاه نیز می‌شود و در نهایت دستگاه شما از طریق ایجاد بوق وجود مشکل را به شما اعلام می‌کند. کارت گرافیک شما ممکن است کثیف باشد یا به درستی در جای خود قرار نگرفته باشد. درست همانند دیگر قطعات داخلی لپ تاپ، کارت گرافیک هم ممکن است در طول زمان به خاطر جابجایی و لرزش‌هایی که در دستگاه وجود دارد از جای اصلی خود تکان بخورد و اندکی جابه‌جا شود.

از اولین کارهایی که در هنگام بررسی کارت گرافیک باید انجام دهید بررسی شل شدن جای آن است. می توانید کارت گرافیک لپ تاپ خود را در بیاورید و با استفاده از پارچه بدون پرز و الکل طبی آن را تمیز کنید. هرچند اگر کارت گرافیک شما در داخل مادربرد قرار داشته باشد کار زیادی از دست شما بر نمی‌آید و کل CPU و مادربرد را باید تعویض کنید.

بروز مشکل در رم لپ تاپ

از دیگر قطعات داخلی لپ تاپ که در صورت عیب پیدا کردن مشکلات زیادی را با خود به همراه می‌آورد، رم دستگاه است. مشکل داشتن رم باعث ایجاد صدای متفاوتی از بوق در لپ تاپ می‌شود و اجازه‌ی روشن شدن را به لپ تاپ شما نمی‌دهد.

برای بررسی رم کامپیوتر ابتدا لازم است قسمت پشتی دستگاه را باز کنید تا بتوانید به رم دسترسی پیدا کنید. فراموش نکنید که برای این کار حتما باید لپ تاپ را کاملا خاموش کنید و باتری را از آن جدا کنید. به جز باتری، جدا کردن هرگونه USB نیز الزامیست. سپس دکمه پاور را چند ثانیه نگه دارید تا هرگونه برقی که در قطعات داخلی مانده است مصرف شود.

بیشتر بخوانید:  مقایسه باتری لپ تاپ اچ پی Pavilion 15 LA04 و Pavilion N15

بعد از انجام این مراحل می‌توانید با باز کردن پیچ‌های پشت دستگاه توسط پیچ‌گوشتی‌های مخصوص، پنل پشتی را در بیاورید. پیدا کردن رم، کار سختی نیست. اغلب لپ‌تاپ‌ها دارای دو رم هستند، اما برخی از دستگاه‌ها تنها حاوی یک رم هستند. رم‌ها توسط اهرمی فنر مانند در سر جای خود قرار دارند. با فشار دادن اهرم از جا در می‌آیند و شما می‌توانید جای آنها را تمیز کنید و با دقت در جای خود قرار دهید.

بعد از اطمینان حاصل کردن از قرار گرفتن صحیح رم، باید آن را عیب‌یابی کرد. اگر لپ‌تاپ شما دو عدد رم دارد، یکی از آنها را در بیاورید و دستگاه را روشن کنید. اگر صدای بوق لپ تاپ قطع شد بدانید که مشکل از همان رم است و وقت تعویض آن فرا رسیده است. این مرحله را برای رم دیگر نیز انجام دهید.

لپ تاپ شما با بوق زدن سعی دارد با شما ارتباط برقرار کند.

رمزگشایی بوق‌های مختلف لپ تاپ باتوجه به بایوس آن


همانطور که پیش از این اشاره کردیم هر شرکت تولیدکننده از توالی‌های مختلف بوق برای نشان دادن مشکلات متفاوت استفاده می‌کند. برای یافتن دلیل بوق زدن لپ تاپ شما باید به دقت به آنها گوش دهید و سپس به وبسایت شرکت تولیدکننده دستگاه مراجعه کنید. کافیست لپ تاپ خود را Restart کنید و به صدای بوق گوش دهید. برای فراموش نکردن تعداد آنها بهتر است تعدادشان را یادداشت کنید. همچنین باید به وقفه‌ی بین آنها، بلندی و کوتاهی و زیر و بم بودنشان نیز توجه داشته باشید.

بایوس لپ تاپ Dell یا از مک بوک‌های شرکت اپل، متعلق به همین شرکت‌هاست. اما اگر لپ تاپ شما از برند های دیگر است، بایوس آن متعلق به یکی از شرکت‌های زیر است:

  • AMI
  • AWARD
  • Phoenix
  • IBM
  • Insyde

در ادامه به بررسی معنی بوق لپ‌تاپ شما با توجه به بایوس آن می‌پردازیم.

صدای بوق لپ تاپ‌هایی با بایوس متعلق به شرکت AMI

بایوس‌های این شرکت بسیار پرطرفدار بوده و بسیاری از برندهای لپ تاپ از این بایوس در مادربرد خود استفاده می‌کنند. صداهای بوق این بایوس کوتاه و سریع هستند.

  • یک بوق کوتاه به معنای مشکل در حافظه سیستم است. تعویض رم یا مادربرد می‌تواند این مشکل را رفع کند.
  • دو بوق کوتاه نشانگر مشکلی در توازن حافظه است. تنها چاره‌ی رفع این مشکل تعویض رم است.
  • اما سه بوق کوتاه به معنای خرابی در پایه 64k رم است. این مشکل نیز با تعویض رم رفع خواهد شد.
  • چهار بوق کوتاه نشانگر خرابی در تایمر سیستم شماست.
  • پنج بوق کوتاه نشان‌دهنده‌ی بروز مشکل در CPU یا مادربرد است. جایگذاری دوباره سی پی یو ممکن است به رفع مشکل شما کمک کند، در غیر اینصورت مجبور به تعویض آن خواهید شد.
  • شش بوق کوتاه می‌تواند نشانگر چندین مشکل باشد اما اغلب مواقع به این معناست که خطایی در کنترل‌کننده صفحه کلید لپ تاپ شما وجود دارد.
  • هفت بوق کوتاه در لپ تاپ پ‌های با بایوس AMI به معنای خطایی در پردازنده مجازی می‌باشد.
  • هشت بوق کوتاه به معنای وجود اشکال یا خطایی در حافظه نمایش است.
  • نه بوق کوتاه به معنای خطایی در BIOS ROM است.
  • ده بوق کوتاه به معنای مشکل در بود CMOS است.
  • یازده بوق کوتاه نشانگر اشکالی در حافظه کش لپ تاپ شما است.
  • یک بوق طولانی و دو بوق کوتاه نشان از مشکلی در حافظه گرافیک دارد. تعویض کارت گرافیک این مشکل را حل می‌کند، اما همانطور که پیش از این گفتیم بهتر است از شل نبودن آن اطمینان حاصل کنید.
  • یک بوق طولانی و سه بوق کوتاه نشانگر خطا در حافظه رم است.
  • یک بوق طولانی و هشت بوق کوتاه به معنای خطایی در تست نمایش است.

با گوش دادن به صدای بوق می‌توانید معنی آن را تعبیر کنید.

معنای بوق لپ تاپ‌هایی با بایوس متعلق به شرکت AWARD

این شرکت از دیگر تولیدکنندگان بایوس و بسیار پرطرفدار و مشهور است. از آنجایی که شرکت Phoenix صاحب این شرکت است، بایوس آنها با یکدیگر همخوانی دارد. اما بد نیست که به خاطر اطمینان خاطر پس از یافتن شرکت تولیدکننده بایوس، آن را اختصاصا مورد بررسی قرار دهید. در ادامه به بررسی معنی بوق‌های این بایوس نیز می‌پردازیم.

  • یک بوق طولانی و دو بوق کوتاه نشانگر این است که یک خطای ویدیویی رخ‌داده است و بایوس نمی‌تواند صفحه‌نمایش را برای نمایش اولیه تنظیم کند.
  • یک بوق طولانی و سه بوق کوتاه اما به معنای این است که کارت ویدیو درست تشخیص داده نشده یا کارت ویدیو درست در جای خود قرار نگرفته است.
  • بوق ممتد به این معناست که حافظه رم دچار مشکل شده است.
  • بوق ممتدی که صدای آن کم و زیاد می‌شود، نشانگر آسیب و یا مشکلی در CPU دستگاه شما است.

 در پایان باید گفت، بهتر است پس از بررسی دلیل بوق زدن لپ تاپ، تعمیرات لپ تاپ خود را به دست متخصصین این زمینه بسپارید زیرا با کوچکترین اشتباه، ممکن است آسیب جبران‌ناپذیری به دستگاه خود وارد کنید. کارشناسان این مرکز برای حل مشکلات لپ‌تاپ‌هایتان به کمک شما می‌آیند.

با دوستان خود به اشتراک بگذارید:

2 دیدگاه در “دلیل بوق زدن لپ تاپ و راه حل متوقف کردن آن

  1. elham گفت:

    سلام لبتاب من asus viva book هست موقع فیلم دیدن بوق میزنه ولی وقتی از فیلم میام بیرون خاموش میشه نرم افزار های دیگه رو هم امتحان کردم ولی همچنان بوق میزنه هنگام انداختن فلش هم یه بوق کوتاه میزنه و قطع میشه نمیدونم علت چیه ؟؟؟

    1. ساختار دیجیتال گفت:

      سلام دوست عزیز ، برای این مورد حتما باید لپ تاپ در دسترس باشد تا همه موارد مورد نیاز بر روی آن چک شود . در صورت نیاز میتونید لپ تاپ را برای ما ارسال کنید تا بررسی شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره قبل از خرید

مشاوره قبل از خرید

با ما در ارتباط باشید:

مطالب پیشنهادی

سبد خرید
ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟

فروشگاه
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من